изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 06:18 EEST
ПП ГЕРБ почисти района на паметника на Хан Аспарух    
Политика Представители на ПП ГЕРБ почистиха района на паметника на основателя на българската държава Хан Аспарух в Добрич. В инициативата се включиха народният представител Даниела Димитрова, председателят на Общинския съвет Иво Пенчев, общинският съветник и административен секретар на областното ръководство на партията Кина Драгнева, членове и симпатизанти на ГЕРБ.


Те почистиха отпадъците в района на монумента. Информирана е сметопочистващата фирма „Еф Си Си България”, която има ангажимента да ги извози.



Представителите на ГЕРБ, заедно с други доброволци, почистиха вандалските надписи на най-големия паметник на Хан Аспарух. Според граждани, те са там от месеци. Не бяха почистени дори за националния празник 3 март и честването на 140-ата годишнина от Освобождението на България от турско владичество, което по традиция се провежда на монумента. Именно това провокира членовете на ГЕРБ да стартират инициатива за Великденско почистване от паметника на основателя на българската държава.



Предстои общинските съветници от ГЕРБ да подготвят и внесат предложение за по-ефективно противодействие на вандалските прояви.
ГЕРБ - Добрич
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди