изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 21:45 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 17-19.03.2018    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 17-19.03.2018


На 16 март 13:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от общински имот по ул. „Добротица” в град Каварна. По данни на тъжителя е извършена кражба на 9 метра ел проводник и около 20 метра медни тръби. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 март, около 22:15 часа е получено съобщение за възникнал скандал в град Тервел прераснал в сбиване между К.И. (37 г.), М.С. (18 г.), М.С. (17 г.) и 20-годишия Т.Т., и четиримата от град Тервел. Вследствие на инцидента Т.Т. е получил разкъсано контузна рана в областта на главата с дървен предмет. По случая е образувано досъдебно производство.

На 16 март, около 09:45 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Трети Март” в град Добрич. Установено е, че лек автомобил „Ситроен” с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост застига и блъска автомобил „Ситроен” с добричка регистрация. Вследствие на инцидента е пострадала возещата се в автобуса 72-годишна жена от град Добрич. Която е настанена в МБАЛ  Добрич с фрактура на дясно коляно. Двамата водачи са с отрицателни проби за употреба на алкохол. Образувано досъдебно производство.

На 16 март, около 14:20 часа в с. Петлешково, обл. Добрич полицейски служители подават звуков и светлинен сигнал на лек автомобил „Митсубиши”, без регистрационни табели, като водача на МПС не се подчинява на полицейското разпореждане и продължава движението си. Водача изоставя МПС и прави опит да се укрие. От проведените ОИМ е установен извършителя на деянието криминално проявения В.И. (31 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 март, около 21:00 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от Д.Д. (20 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 март, около 22:45 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с чужда регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,2 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан пътника в автомобила А.С. (16 г.) от с. Карапелит, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила И.И. (20 г.) от с. Фелдфебел Денково, обл. Добрич, уреда отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

На 17 март, около 00:30 часа в град Добрич е извършена проверка на Й.Й. (18 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 0,3 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 16 март, след проведени ОИМ и ПСД по бул. „Русия” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, управляван от А.С. (53 г.) и пътници Н.М. (51 г.) и Е.М. (53 г.), и тримата от град Добрич. В хода на проверката в МПС са установени 1600 къса цигари без акцизен бандерол от марките „ЕVA”. При последвалите ПСД и ОИМ е извършена проверка на частен имот по ул. „Ивайло” в град Добрич, обитаван от И.А. (70 г.) и Ю.С. (38 г.,)  са установени други 1200 къса цигари от марките “EVA” и „Compliment Blue” . По случая е образувано досъдебно производство по описа на сектор ПИП при ОД МВР Добрич.

На 17 март, около 15:20 часа в района на с. Карапелит е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,32 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.С. (50 г.) от с. Карапелит. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 23:30 часа е получено съобщение за унищожение стъкла на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, паркиран в с. Зърнево, обл. Добрич. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения В.Ю. ( 38 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 16:30 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения К.П. (26 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено кафяво вещество с  тегло 0,5 грама, реагиращо на полевия тест на наркотичното вещество хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 08:30 часа в град Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП с материални щети пред жилищен блок в ж.к. „Дружба”в град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Ауди” удря паркирани лек автомобил „Пежо” При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 2.95 промила в издишания от водача въздух. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения И.Ц. (49 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 22:50 часа бул. „Трети Март” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд” с добричка регистрация, управляван от Г.М. (21 г.) от град Добрич. При извършената проверка за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 22:30 часа по ул. „Калиакра” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Форд” с добричка регистрация. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,6 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество


канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан М.М. (23 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 17 март, около 06:00 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя от град Генерал Тошево посока с. Кардам, обл. Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Митсубиши”, с добричка регистрация поради движение с несъобразена скорост губи контрол над МПС и се блъска в крайпътно дърво. Вследствие на инцидента е пострадал водача на автомобила Е.Т. (48 г.), който е настанен в МБАЛ Добрич с натъртвания и охлузвания, без опасност за живота. Нанесени са и значителни материални щети по МПС. По случая е образувано досъдебно производство.

На 18 март, около 11:45 часа по ул. „Ал. Стамболийски” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Форд”, без регистрационни табели. Същите са свалени от служителите на МВР на 17 март. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Г.М. (21 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди