изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:16 EET
30-годишните жени, най-горещите жени    
Любопитно 30-годишните жени са страшно горещи мацки! Те знаят какво искат от мъжете, знаят как да си го получат и не чакат, за да си го получат!  Разбрахте ли, господа? Ако искате екшън, по-добре се насочете към по-зрелите дами! Доказано е, че около 30-те жената изживява своя секс пик, а сега вече е доказано и че именно тогава тя е много по склонна на секс още на първата среща!


Това стана ясно след ново проучване, в което са участвали 1110 неомъжени мацки. Оказва се, че 34% от жените на 30 не обичат да си губят времето, а предпочитат да се мушнат в леглото с мъжа, колкото се може по-скоро.

А от момичетата на възраст между 24 и 27 години само 12% са готови на същото. Повечето от тях предпочитат да изчакат поне до третата среща.

Оказва се и че в онлайн пространството жените са доста по-смели. В британски сайт за запознанства, например, половината от жените са навити да правят секс още на първа среща!   http://www.beu.bg

Миранда Кер - очарователна красавица и голяма умница



В последната си фотосесия и интервю за списание Cosmopolitan супермоделът Миранда Кер показа, че не е просто поредното красиво лице от обложката.

30-годишната Миранда е втора в класацията на най-скъпо платените модели в света, омъжена е за един от най-популярните холивудски актьори Орландо Блум, от когото роди очарователното момченце Флин. Неотдавна моделът навлезе и в бизнеса, създавайки серия биопродукти - грижа за кожата. Нейната козметична линия Kora за момента се продава само в САЩ.

„Аз съм далеч по-силна, отколкото си мислят хората", сподели Миранда Кер в интервюто. „Създадох собствена компания, в нея инвестирах собствени пари и в момента следя за всеки аспект от нейната работа", добавя тя.

Миранда отбеляза, че суровите отношения в света на модния бизнес са я направили „дебелокожа", предава БГНЕС.



„Днес животът ми е далеч по-балансиран, откогато и да било друг път. Сигурно защото в началото на кариерата ми имаше толкова много ограничения и неща, от които трябваше да се отказвам", признава супермоделът и добавя: „Затова пък научих да се обичам".



Бракът с един от най-желаните мъже на планетата, очевидно е бонус, но Миранда заявява, че преди всичко изпитва уважение към своя съпруг.



„Нашият син Флин казва, че мама работи, а татко играе, но тъй като таткото играе на сцена, в думите му има определен смисъл", шегува се красавицата и веднага подчертава сериозно: „Когато гледах Орландо на Бродуей в „Ромео и Жулиета", бях направо потресена. Да притежаваш такава енергия и да играеш шест дни в седмицата...Изпитвам голямо уважение към него".  https://dariknews.bg


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди