изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 15:58 EEST
ДОБРИЧ ОСЪМНА С ПЛАКАТИ ЗА ВРЪЗКА НА ГЕРБ СЪС СДЕЛКАТА ЧЕЗ    
ПолитикаОт ГЕРБ отговориха, че БСП разчита на къса политическа памет за приватизацията на енергоразпределителните дружества


„В неделя Добрич осъмна с разлепени плакати, на които в логото на политическата партия ГЕРБ Е-то бе изписано с логото на енергоразпределителното дружество ЧЕЗ. На самия плакат не бе изписан авторът на кампанията, която индиректно внушава за връзка на ГЕРБ със скандалната „Гинка-сделка“ с ЧЕЗ. Плакатите и вчера агитираха добруджанци. По този повод помолихме за коментар народните представители на ГЕРБ за Добричка област. От областния щаб на ГЕРБ ни подадоха официален отговор:
„Разлепените през последните дни плакати из Добрич нямат нищо общо с политическа партия ГЕРБ и структурите й в областния град.
Плакатната атака явно се осъществява от БСП и е поредният опит на социалистическата партия да отклони вниманието от всичко значимо, което се случва в България и в региона, в резултат на работата на правителството на ГЕРБ.
Свидетели сме на недопустимо политизиране на една сделка между два частни субекта. Затова, БСП вместо да харчи ресурс за хиляди плакати, по-добре да каже къде бяха нейните функционери при приватизацията на електроразпределителните дружества. Трябва ли да напомняме, че когато през 2004 г. „Група ЧЕЗ“ стъпи на българския енергиен пазар и закупи три електроразпределителни дружества, в правителството на НДСВ и ДПС участваха ключови фигури на БСП – Костадин Паскалев /министър на регионалното развитие и благоустройството/, Димитър Калчев /министър на държавната администрация/, Меглена Плугчиева /зам.-министър на земеделието/.
Или късата политическа памет отново е по-удобна за БСП…“
НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди