изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-28 @ 23:15 EET
„ВЕЛИКДЕНСКО ПОЧИСТВАНЕ” ОРГАНИЗИРА ПАРТИЯ ГЕРБ В ОБЛАСТ ДОБРИЧ    
ПолитикаКампания „Великденско почистване” организира партия ГЕРБ в област Добрич, по инициатива на Старейшини ГЕРБ.
Целта й е Добрич и областта да посрещнат по-чисти светлия християнски празник. Началото бе поставено с почистване на района на паметника на Хан Аспарух в Добрич.


Провеждането на кампанията ще позволи всеки, който желае, да се погрижи  за района около дома си, междублоковите пространства, кварталните паркове и места за отдих.
За желаещите да се включат са осигурени ръкавици и чували за събиране на отпадъците.
Общинските структури и клубовете на ГЕРБ ще участват активно в почистването, като се погрижат за паметници и мемориали, спортни и детски площадки, междублокови пространства, участъци от плажната ивица. Към кметовете на населени места, избрани с листата на ГЕРБ, е отправена покана да организират с помощта на доброволци почистване в селата.
Областното ръководство на ГЕРБ кани жителите на Добрич и областта да проявят активност и загриженост в почистването и опазването на обществените територии, като се включат в кампанията.
Гражданите могат да получат чували и ръкавици от офиса на ПП ГЕРБ в Добрич. На телефон 0879485859 ще се приема предварителна информация за местата, на които ще се чисти, за да бъде уведомена сметопочистващата фирма „Еф Си Си България”.
В рамките на кампанията ГЕРБ ще отличи:
-    Най-добре почистено междублоково пространство.
-    Най-добре поддържана детска/спортна площадка.
Желаещите да се включат в конкурса трябва да изпратят илюстративен снимков материал, информация и контакт за връзка до 31.03.2018 година на имейл dobrich_pr@gerb.bg. Снимките ще бъдат публикувани на фейсбук страницата на ГЕРБ-Добрич, в специално събитие „Великденско почистване”.
Сред наградите ще има цветен разсад, градински инструменти, пейка, кошчета за отпадъци, осигурени с лични средства от народните представители от ГЕРБ Даниела Димитрова и вицеадмирал Пламен Манушев.
ГЕРБ - Добрич
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.13 секунди