изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 17:12 EEST
В КРАНЕВО ЩЕ СЕ ТАНЦУВА ЛАМБАДА. ГРУПА КАОМА ПРИСТИГА СПЕЦИАЛНО ЗА ФЕСТИВАЛА НА ЦАЦАТА    
Туризъм Легендарната група КАОМА, която накара цял свят да танцува Ламбата, пристигат в Кранево за третото издание на Фестивала на цацата. Тази година той ще е на 8,9 и 10 юни. Близо 30 години по-късно „Chorando Se Foi” ще прозвучи и на българска земя и ще даде началото на голямата лятна фиеста в Кранево!


КАОМА пристигат у нас с членове от оригиналния състав на групата и нова певица – Една Бразил, която заменя трагично загиналата в инцидент в Бразилия вокалистка на групата. Една Бразил успява да вдъхнови КАОМА да се върнат на международната сцена, за да продължат да споделят страстта и магията на музиката си с публиката. Те ще пеят за феновете на Кранево и на цацата на 9 юни.
Песента „Ламбада” не случайно е наричана „най-големия летен хит в света”, но освен него групата ще припомни на българската публика и останалите си хитове – Dancando Lambada, Tago Mago, Melodie d’Amour и много други!
Това е втора култова група, която пристига специално за Фестивала на цацата. Миналата година гост бе група Иръпшън и неповторимата Прешъс Уилсън. Кметът на Кранево Румен Николов дори я заведе на ВИП българска сватба в селото, където сватбарите били на ниво консули и посланици. Прешъс Уилсън останала очарована от сватбените обичаи у нас. Основното, което хапнала именитата гостенка, било сьомга. Много обаче се впечатлила от българската лютеница, козето сирене и кашкавала.
Тази година организаторите изнасят Фестивала по-близо до морето – в района на Therma Eco Village и Северния плаж, където е и ледената пързалка.
Три дни в заведенията и капанчетата на Кранево ще царуват всякакви дарове от морето – пържени и печени. Оше първия ден ще се раздава кметската чорба. Миналата година кметът Румен Николов приготви пет казана с по 100 литра, но тази година количеството ще бъде завишено, заради очакваните повече гости.
На второто издание на Фестивала на цацата имаше над 40 000 гости, които унищожиха над 8 тона пържена цаца. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди