изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 09:06 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 31.03.-2.04.2018    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 31.03.-2.04.2018


  • На 30 март след проведени ОИМ и ПСД от служители на Второ РУ МВР Добрич са установени Ц.А. (20 г.) от град Добрич и криминално проявения М.К. (23 г.) от с. Крушари. В хода на работа е установено, че същите са извършители на взломна кражба от частен дом в с. Александрия, обл. Добрич, извършена на 19 ноември 2017 г. По данни на тъжителя от жилището е извършена кражба на сумата от 1 100 лева, два броя ловни дългоцевни оръжия и 16 броя кутии цигари. Част от инкриминираните вещи са установени и иззети по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 30 март, около 20:$0 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Мазда” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.А. (19 г.) от с. Кардам, обл. Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • След проведени ОИМ и ПСД са установени и задържани Р.С. (27 г.), М.Д. (47 г.) и Я.Ю. (31 г.), и тримата от с. Черковна, обл. Силистра. В хода на рбота е установено, че същите са извършители на незаконна сеч в землището на с. Каблешково, обл. Добрич на около 10 м3 дърва за огрев от вида цер, извършена на 29 март т.г. Повдигнати са им обвинения. Работата по случая продължава по описа на РУ МВР Тервел.
  • На 30 март в град Тервел е извършена проверка на И.И. (25 г.) от град Тервел. В хода на проверката в мъжа са установени суха тревна маса с тегло 3 грама, реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 2,1 грама, реагиращо на амфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 30 март, около 08:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански двор, находящ се на територията на с. Кремена, обл. Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на заваръчен апарати и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство.
  • На 31 март е извършена проверка на частен имот в с. Могилище, обл. Добрич, обитаван от В.Г. (29 г.). В хода на проверката са установени незаконно добито 0,5м3 дърва за огрев от вида „ясен”. По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 31 март, около 14:10 часа в град Тервел е спрян за проверка мотопед без регистрационни табели, управляван от А.Н. (18 г.). По случая е образувано бързо полицейско производство.
  • На 31 март, около 18:10 часа е получено за пожар в частен имот в град Шабла.  На място е установено, че гори приземен етаж от къща. Вследствие на пожара е напълно изгоряла покъщнината в стаята. Пострадала е й 73-годишна жена, която е настанена във ВМА Варна с опасност за живота. Работата по случая продължава по описан а РУ МВР Шабла.
  • На 1 април, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от стопански имот, находящ се по ул. „Калиакра” в град Добрич. Установено е, че неизвестен извършител е проникнал през незаключена врата в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически и ръчни инструменти. От проведените ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения П.П. (30 г.) от град Добрич. Вещите обект на посегателството са иззети по надлежния ред. По случая е образувано досъдебно производство.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди