изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 06:22 EEST
Сензационен обрат! Племеницата на Скрипал шокира света с тази версия за отравянето му!    
По светаСимптомите на натравяне на Сергей Скрипал и дъщеря му Юлия напомнят повече отравянето с рибни продукти. Такова мнение изказва племеничката на разузнавача. Тя се съмнява, че роднините ѝ са били отровени с нервно паралитичния газ Новичок. Според Виктория Скрипал, племеничка на бившия сътрудник на Главно разузнавателно управление, в къщата на Скрипал имало домашни любимци - две котки и две морски свинчета.

"Ако е бил използван този газ, те нямаше да оживеят, а на тях им няма нищо", твърди Виктория. Съседи, обаче, твърдят, че са видели едната котка да бяга от къщата. "Защо е засекретена цялата тази информация? Те са яли там в този ресторант някакво блюдо, което не трябва или е било едва ли не забранено в Англия? Първите признаци, когато са били намерени, много напомнят натравянето с риба", убедена е Виктория. По-рано за животните на Скрипал се притесни и говорителят на руското външно министерство Мария Захарова. По думите ѝ, е много страно, че никой не дава информация за състоянието им. "Та това са живи организми и в случай на прием на отровен газ би трябвало също да са пострадали", убедена е Захарова. За животните в дома на Скрипал в последно време писаха някои британски медии. По техни данни в дома му живеели котката Масяня, доведена от Русия и също коте от местният приют, както и две морски свинчета. "Котките са могли да избягат от къщи, но морските свинчета би трябвало да са намерени мъртви в клетките си в случай на използване на нервно - паралитичен газ. Нищо по този случай, обаче, не бе казано", казва Виктория пред Daily Mail.
https://www.blitz.bg
"ЯБЪЛКИТЕ НА РАЗДОРА"
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди