изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 19:44 EEST
Преслава изпадна в ужас заради бебето, майка й се притече на помощ /ВИДЕО/    
Светска клюка Фолк певицата Преслава извика майка си Янка, за да й помага за бебето. Изпълнителката, която очаква първото си дете, споделя, че е ангажирала майка си за гледачка, пише в. "Телеграф". Певицата помолила майка й да се пренесе при нея, докато трае бременността и раждането на детето. Причината за това е, че самата Петя няма никакъв опит в грижите за бебето.

„На леля Янка никак не й се мърдаше от Добрич, но нямаше как. Преслава трябва да бъде обгрижвана и придружавана по прегледи, да й се помага докато е бременна, след раждането също”, разкриват близки до фолк певицата. Присъствието на майката на Преслава в София, обаче е и ужас за изпълнителката. Фолк звездата трудно приема, че майка й е най-големия й критик. Леля Янка редовно упреквала изпълнителката за мъжете в живота й. Особено критична била към избора й на гаджета, като дори Павел отнесъл своя дял критики от бъдещата си тъща. В крайна сметка обаче родителката се примирила с присъствието и недостатъците на новия си кандидат – зет. Още повече, че е баща на първото дете на дъщеря й.

************

Фолкзвездата Преслава е бременна в края на третия месец и е заченала по време на почивката си в Тайланд в началото на годината. В началото на февруари певицата си направила тест за бременност, който се оказал положителен, издават от обкръжението й. На 21 февруари тя написа в социалните мрежи, че отменя участията си поради здравословни причини. Още тогава се потвърдиха клюките, че чака бебе, но тя не пожела да признае официално. Направи го едва миналата седмица, твърди „Таблоид“, без дас е позовава на конкретен източник. Навръх Нова година добричлийката имаше две участия, а веднага след това отиде на романтична почивка с половинката си Павел в Тайланд. Именно там, на плажа, е забременяла. Изглежда, че Преслава няма да приключи напълно с участията. До преди няколко дни нямаше никакви заявени ангажименти за април, но сега се появи едно в сайта на „Пайнер“ – на 5 април в Благоевград.

 https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди