изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:10 EEST
Българин нападна с нож полицай и бе разстрелян на място в Индонезия!    
По света Полицай от криминален отдел на полицията в Джакарта, Индонезия, простреля смъртоносно български гражданин, който най-вероятно е бил замесен в кражби от банкомати. Мъжът с инициали GDP (написано е на латиница) нападнал униформения с хладно оръжие при опит за арест в Тангеранг, пише местният Tempo.co.

 "Когато опидохме да го арестуваме, GDP извади нож и нападна офицера," казва полицейският говорител Арго Юуоно. Според него самоличността на GDP била разкрита по време на разследване на мащабна кражба от спестяванията на клиенти на банка в Йогуакарта. "По време на разследването проследихме заподозрения до Тангеранг", казва Арго. Тогава полицаите измислили план как да закопчаят GDP, но се случило така, че го простреляли смъртоносно при ареста, след като той нападнал полицая. GDP бил спешно откаран в болница, но животът му не можел да бъде спасен. В дома му полицаите открили 940 клонирани карти, три лаптопа, скимиращи устройства, два декодера, три четеца на карти, девет шпионски камери и една скимираща карта. Тези доказателства са по-изобилни от тези на предишната заловена престъпна банда. "GDPе инсталирал скимиращи устройства на множество банкомати в Тангеранг, Батам, Йогуакарта, Соло, Бали и Бандунг," обяснява Арго. "Помагал му е мъж с инициали JS, който в момента е беглец от правосъдието." Според Арго, JS също бил български гражданин, който доставял скимиращите устройства и дублирал картите.
https://www.blitz.bg
Полицай от криминален отдел на полицията в Джакарта, Индонезия, простреля смъртоносно български гражданин, който най-вероятно е бил замесен в кражби от банкомати. Мъжът с инициали GDP (написано е на латиница) нападнал униформения с хладно оръжие при опит за арест в Тангеранг, пише местният Tempo.co. "Когато опидохме да го арестуваме, GDP извади нож и нападна офицера," казва полицейският говорител Арго Юуоно. Според него самоличността на GDP била разкрита по време на разследване на мащабна кражба от спестяванията на клиенти на банка в Йогуакарта. "По време на разследването проследихме заподозрения до Тангеранг", казва Арго. Тогава полицаите измислили план как да закопчаят GDP, но се случило така, че го простреляли смъртоносно при ареста, след като той нападнал полицая. GDP бил спешно откаран в болница, но животът му не можел да бъде спасен. В дома му полицаите открили 940 клонирани карти, три лаптопа, скимиращи устройства, два декодера, три четеца на карти, девет шпионски камери и една скимираща карта. Тези доказателства са по-изобилни от тези на предишната заловена престъпна банда. "GDPе инсталирал скимиращи устройства на множество банкомати в Тангеранг, Батам, Йогуакарта, Соло, Бали и Бандунг," обяснява Арго. "Помагал му е мъж с инициали JS, който в момента е беглец от правосъдието." Според Арго, JS също бил български гражданин, който доставял скимиращите устройства и дублирал картите.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/kriminalni/blgarin-napadna-s-nozh-politsay-i-be-razstrelyan-na-myasto-v-indoneziya_news591522.html
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди