изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 13:06 EEST
Камион се вряза в тълпа в Германия, има загинали    
НовиниКамион се вряза в Германия. По предварителни данни трима са загинали, пострадали са над 30 души, според немското издание Focus, обаче, пострадалите са над 50. По данни на полицията шофьорът на камиона се е врязал в кафене, което е изкарало маси навън заради топлото време.



От полицията потвърдиха, че в резултат на инцидента в германския град Мюнстер има загинали и пострадали. Към момента полицията разглежда нападението като терористичен акт. В мрежата се появи и първо видео от терористичното нападение. По информация на вестник „Шпигел” извършителят се е самоубил. Местната полиция съобщи на канала си в Туитър, че в града се провежда мащабна операция и моли гражданите да се въздържат от посещения в центъра. Мястото на инцидента е отцепено.



Мъжът, който се вряза в тълпа в Германия, а след това се самоуби, е оставил в камиона си своя паспорт. Според данните той е на 29 години и е с кюрдско - немски произход. Казва се Самир.

Прочети повече в Blitz.bg: https://www.blitz.bg/svyat/prva-snimka-na-terorista-ot-germaniya_news591822.html
Мъжът, който се вряза в тълпа в Германия, а след това се самоуби, е оставил в камиона си своя паспорт. Според данните той е на 29 години и е с кюрдско - немски произход. Казва се Самир.
Ситуацията в германския град Мюнстер продължава да е изключително напрегната. Шест от 50-те пострадали са в критично състояние. Местната полиция засега не съобщава точния брой на пострадалите, загиналите са трима. Полицията издирва взривни материали, центърът на града е отцепен. По данни на германските медии, униформените издирват още двама души, които може да са съпричастни към терористичния акт.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди