изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 03:27 EET
Маршът на незадоволените жени    
Любопитно Телата им са покрити с кожа, главата с косми, имат две очи, две уши и една уста, те приличат досущ на теб, те са навсякъде и се разхождат съвсем свободно. Не, те не са извънземни с човешки облик, те са просто незадоволени жени (и то не само сексуално).

Този вид жени са незадоволени от живота си като цяло. На пръв поглед си имат всичко и житейският им път прилича на широка магистрала без дупки, но започнеш ли да сваляш пластовете на асфалта, отдолу започват да изскачат пукнатини, малки дупчици и огромни кратери.

Незадоволената жена харесва мъжа си (но не на всяка цена го обича). Тя се е примирила с опция, защото е сметнала, че няма да дойде нищо по-добро и трябва да хване последния влак. А след това цял живот си задава въпроса “какво щеше да стане, ако…” А всички знаем, че това е най-пагубният въпрос от всички.

Задаваш ли си го твърде много време, ставаш озлобен и кисел. А незадоволените жени определено за кисели. Нали знаете - на крива ракета, Космосът ѝ пречи. Та така и с незадоволените дами - когато си кисел заради любовния си избор, няма как да не си кисел и навсякъде другаде - в отношенията с роднините, приятелите и колегите.

Незадоволената жена си го изкарва на детето си (или децата си, зависи колко пъти с мъжа си са искали да закрепят брака). Тя ги обсипва с всички свои чувства, които няма къде другаде да вложи. Разлива върху тях амбициите си, иска ги само за себе си, но същевременно осъзнава, че колкото и да ги обича, дори те нямат силата да я направят съвършено щастлива. Децата са най-прекрасното нещо на света, но не са магьосници.



Незадоволената жена не харесва работата си, но пък се опитва да бъде най-добрата в нея (защото липсата на контрол у дома, трябва да се компенсира някъде). Тя е от онези странни офис обекти, които никой не разбира съвсем и никой не харесва съвсем.

Тя се грижи за себе си, обича да бъде перфектна, знае какво иска и се бори, за да го постигне, но всичко това е прикритие.

Незадоволената жена е самотна, ужасно самотна. Приятелите ѝ не са наистина насреща, защото самата тя не може да бъде наистина насреща за някого. Егото ѝ не го позволява. Животът ѝ е фалшив, една измислица, създадена в собственото ѝ въображение, за да понася по-леко реалността на своето житейско нещастие.

По какво ще познаете незадоволената жена? Тя няма точни отличителни външни белези, но ако общувате с нея поне 5 минути, няма как да не ви направи впечатление, че срещу вас стои сприхава, прекалено експресивна и леко кисела жена, която обича да налага мнение.

Незадоволените жени не са виновни, че са такива. Виновни са изборите им, които са ги превърнали в това, което са днес. Ето защо не трябва да им се сърдим. Но и не сме длъжни да ги разбираме. Всеки сам кове съдбата си.

https://www.edna.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди