изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:56 EET
Касапница на Е-79 между Враца и Монтана, има загинали и много ранени след челен удар    
Новини Жестока катастрофа със загинали и много ранени е станала на главен път Е-79 между Враца и Монтана, съобщава BulNews.bg. Кървавият инцидент е станал малко след разклона за Вършец в посока Монтана. На мястото на сблъсъка работят много спешни медици, полицаи и пожарникари от Враца и Монтана.

 Движещ се от Монтана към Враца „Ситроен“ С3 с монтанска регистрация е предприел рисково изпреварване на автобус на "Чипровци експрес", при което се е забил челно в идващият отсреща миниван „Форд Галакси“, също с монтанска регистрация. На място от свирепият удар са починали на място шофьорът на „Форд“-а и спътникът му от предната дясна седалка. Шофьорката на „Ситроен“-а и пътникът, с който е пътувала са пострадали тежко, в лошо състояние е и трети пътник от „Форд“-а. Двигателят на френската кола е на 20 метра от нея. В момента на мястото на кървавата катастрофа има две пожарни коли и две линейки от Враца, както и една пожарна кола и две линейки от Монтана. Пътят е напълно блокиран, като пострадалите вече пътуват към спешните центрове във Враца и Монтана. По неофициална информация във спешния център във Враца са докарани четирима възрастни и едно младо момиче. На този етап няма информация коклко човека е имало в линейките, които тръгнаха към болницата в Монтана. Мястото на ПТП-то прилича като след война, пътят е напълно затворен. Наоколо е пълно с части от двата смазани автомобила. Пътниците от автобуса са на близката отбивка в посока Враца и стоят пребледнели и безмълвни след ужасяващата гледка, на която са станали свидетели. В момента се координира с разследващите трафикът да бъде пуснат в едната лента, за да се източи огромното задръстване на международния път.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди