изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 21:20 EEST
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 7-10.04.2018    
Ред и сигурност БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ 7-10.04.2018


На 6 април, около 12:10 часа е получено съобщение за извършена кражба от частен имот на територията на с. Нова Камена, обл. Добрич. Установено е, че за времето от 10:00 часа до 12:00 часа неизвестен извършител е проникнал през незаключена входна врата в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 100 лева. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителя на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявения Х.В. (45 г.) от с .Каблешково, обл. Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 6 април, около 08:30 часа е получено съобщение за извършена кражба от гараж, находящ се по ул. „Силистра” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически и ръчни инструменти. По случая е образувано досъдебно производство по описа на Първо РУ МВР Добрич.

На 6 април, около 06:50 часа е получено съобщение за извършена кражба на 340 метра меден проводник от междустълбия на територията на с. Свети Никола, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство по описа на РУ МВР Каварна.

На 8 април, около 01:10 часа по ул. „Виолета” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Фиат” с чужда регистрация, с намиращите се в него А.А. (18 г.) и Ф.К. (16 г.), и двамата от град Добрич. В хода на проверката в МПС са установени суха тревна маса с тегло 1,5 грама реагираща на канабис и бяло прахообразно вещество с тегло 1,8 грама, реагиращо на амфетамин. Задържани за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство.

На 7 април, около 16:10 часа е задържан Д.Н. (28 г.) от град Каварна. Същия е нарушил заповед за незабавна защита от домашно насилие спряно 28-годишната Д.З. издадена от РС Каварна и му е забранено да приближава жената на по-малко от 100 метра. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 8 април е получено съобщение за умишлено увреден товарен автомобил „Ман” с русенска регистрация паркиран по ул. „Княз Борис” в град Тервел. На място е установено, че неизвестен извършител чрез използване на твърд предмет е счупил предно панорамно стъкло и спойлер над стъклото на МПС. По случая е образувано досъдебно производство.
На 9 април, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от апартамент находящ се в района на ж.к. „Дружба” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 8 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 април, около 15:00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от апартамент, находящ се по ул. „Иван Вазов” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 2 000 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 9 април, около 14:00 часа е получено съобщение за извършена кражба на около 28 000 броя растения лавандула от нива находяща се по пътя от  град Добрич посока с. Паскалево. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 април, около 00:55 часа е получено съобщение за увредено задно панорамно стъкло, заден ляв стоп и задна лява врата на лек автомобил „Опел” с добричка регистрация, паркиран в с. Безмер, обл. Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 10 април, около 00:45 часа в град Балчик е спрян за проверка лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, управляван от И.И. (18 г.) от град Балчик. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 април, около 11:00 часа в град Добрич е извършена проверка на криминално проявения Д.И. (36 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установено кафяво прахообразно вещество с тегло 0,3 грама, реагиращо на хероин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 9 април, около 18:30 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения В.Ш. (24 г.) от град Добрич. При извършената справка в информационните масиви на МВР е установено, че регистрационните табели на МПС са издадени за друг автомобил. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и метаамфетамин. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.




 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди