изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 09:35 EEST
КРАДЦИТЕ НЕ СЕ СПРЯХА ПО ПРАЗНИЦИТЕ    
НовиниРазпети петък и Възкресение Христово не се оказаха пречка за крадците от областта, които направиха няколко успешни удара. На 6 април е извършена кражба от частен имот в с. Нова Камена. Установено е, че за времето от 10.00 часа до 12.00 часа, крадецът е проникнал през незаключена входна врата в къщата. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 100 лева. От проведените незабавни ОИМ и ПСД е установен извършителят на деянието. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан криминално проявеният Х.В. (45 г.) от с .Каблешково.


Същия ден е извършена кражба от гараж, намиращ се по ул. „Силистра” в град Добрич. Установено е, че чрез взлом на входна врата, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на електрически и ръчни инструменти.
340 метра меден проводник е откраднат от междустълбия на територията на с. Свети Никола.
На 9 април, около 15.00 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от апартамент в района на ж.к. „Дружба”. По данни на тъжителя, извършена е кражба на 8 000 лева.
На 9 април, около 15.00 часа, е получено съобщение за извършена взломна кражба от апартамент по ул. „Иван Вазов” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 2 000 лева. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди