изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:48 EET
Пиян българин кара в насрещното в Англия, уби две деца и себе си    
По света Българин предизвикал зловеща катастрофа във Великобритания, докато шофирал пиян и карал в погрешното платно. Така в инцидента убил две деца, пише BBC. Трагедията се случила миналия септември в Хеърфордшир. Семейство пътувало в автомобила си, когато той се сблъскал с друг, шофиран от 28-годишния Атанас Генов, работник във ферма, който бил пиян. Генов също загинал при удара.

Впоследствие се оказало, че в кръвта му има два пъти повече алкохол от лимита. Според разследването българският гражданин пил уиски с приятели във фермата Редбанк, където живеел. Според Дейвид Рийс от полицията в Уест Мърша, било твърде вероятно г-н Генов да е шофирал от дясната страна на пътя, както е прието в България и е много вероятно да е заспал зад волана. Рей и Рея Уонг пътували за дома си в Хеърфорд от Лондон с родителите си Дейвид и Лисън Уонг, както и с петгодишния си брат Ричи. Мисис Уонг и Ричи били тежко ранени при удара. Г-н Уонг все още се възстановява, а момчето вече ходи на училище. "Когато Атанас Генов е решил да се качи зад волана след толкова изпит алкохол, той е произнесъл смъртна присъда на нашите две прекрасни деца и ни обрече на живот в скръб," казва възстановяващият се баща.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди