изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 11:12 EEST
Списание “Плейбой“ избра плеймейтка на годината (СНИМКИ/ВИДЕО 18+)    
Любопитно Нина Даниел стана "Плеймейт на годината" на американското списание "Плейбой". Нина дебютира като плеймейтка за месец април на изданието миналата пролет. Красавицата от "Бронкс" напомня на главната героиня от "Флашданс" и носи лежерния дух на 80-те. Тя има 160 000 последователи в Инстаграм, където се е кръстила "Дивото зайче".

Интересното е, че Нина Даниел има сериозна връзка от осем години. Запитана как се чувства, когато получава секс съобщения от непознати, тя отговаря: "Някак забавно е... Това не е нещо, което ме шокира. Понякога може да е малко натрапчиво, но се свиква след време. Комично е, когато си помислиш, че някой може да реши да ти прати снимки на пениса си. Получавам и доста странни съобщения..." В "Плейбой" Нина позира в чаша от мартини, като известните фемлини - комиксови персонажи на изданието, измислени от Хю Хефнър, пише Dir.bg Хубавицата е щастлива от факта, че въпреки голотата й, в списанието са й направили по-задълбочено интервю. "Това е важно за "Плейбой". Как работи мозъкът ми, какво тая в сърцето си. Чрез списанието получих възможност да изразя как се чувства една жена в днешното общество."

https://www.blitz.bg




Nina Marie Danielle 08Nina Marie Danielle 07Nina Marie Danielle 10Nina Marie Danielle 12Nina Marie Danielle 15
Nina Marie Danielle 16Nina Marie Danielle 13Nina Marie Danielle 21Nina Marie Danielle 05Nina Marie Danielle 01


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.12 секунди