изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:40 EEST
Каракачанов: САЩ и Русия най-вероятно са имали комуникация! Военна заплаха за България няма    
Новини „Истината е, че както американският генерал Матис каза това е еднократен удар. Предупредителен за сирийското правителство. Данните оказват, че са изстреляни около 120 ракети по 3-4 обекти в Сирия. Говори се за 11-13 свалени ракети“. Това заяви военният министър Красимир Каракачанов в сутрешния блок на Нова телевизия по подов въздушните удари в Сирия, които приковаха вниманието на целия свят.

 „Процентът на свалените ракети е малък. Това показва, че само сирийските сили са се противопоставили на случващото се, а не и руските. Затова е много вероятно да има комуникация между САЩ и Русия. Това го доказва и умерената руска позиция към този момент“, категоричен е той. „Не се налага въоръжените сили на България да се въвеждат в някаква бойна готовност. Военна заплаха за страната ни не съществува“, увери военният министър. „Дори ЕС няма единна позиция по случващото се. Каква позиция да заеме тогава България? Какво се очаква от нас? Ние да се правим на фактора, който едва ли не трябва да призовава и да води“, отговори Каракачанов на въпрос каква е позицията, която страната ни заема за случващото се в Сирия. Все пак той поясни, че: „Трябва да имаме ясна позиция, че подобни проблеми не могат да бъдат решени с военни средства, ако големите политически сили не намерят общ език“.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди