изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 12:20 EEST
ПАРКИНГ В КООПЕРАТИВНИЯ ПАЗАР И НОВИ АЛЕИ В ГРОБИЩНИЯ ПАРК    
НовиниПредстои Община град Добрич да изгради паркинг в Кооперативния пазар, който се намира в централна градска част - между улиците „Пере Тошев“, „Княз Дондуков“ и площад „Македония“. Ще започнат и дейности по изграждане на нови алеи в разширената част на Гробищния парк. Дейностите са част от Рамково споразумение № ДОП-5/03.01.2018 г. с предмет:

„Строителство, основен ремонт, реконструкция, рехабилитация и текущ ремонт на пътна и улична мрежа, пътни съоръжения, паркове и елементи на техническата инфраструктура за нуждите на Община град Добрич“.
Във връзка със сключеното Рамково споразумение и покана за представяне на оферти във вътрешно конкурентен избор са подписани договори между Община град Добрич и „Пътно строителство“ АД - град Добрич за „Изграждане на паркинг „Кооперативен пазар” - на стойност 130 000 лева с ДДС и „Разширение на гробищен парк – изграждане на алеи“ - на стойност 200 000 лева с ДДС. Средствата са осигурени от бюджета на Община град Добрич за 2018 г. Срокът за изпълнение на ремонтните дейности е 3 месеца.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди