изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 19:43 EEST
ИЗМЪКНАХА 180 САНТИМЕТРОВ СОМ ОТ ЯЗОВИР „ЖРЕБЧЕВО“ С... ТАКСИ    
Лов и риболов Великотърновски таксиметров шофьор изуми всички с безпрецедентен начин за улов на трофеен сом. Мъжът закачил директно на теглича на таксито си едрия екземпляр и така успял да го извлачи от язовира пред погледите на множество същисани въдичари, съобщи „Борба“.

 Тя се оказала с умопомрачителните размери – 180 сантиметра и тегло от малко над 45 килограма. Зашеметяващият улов е станал преди броени дни на язовир „Жребчево“. Майсторът на риболова Иван Трифонов, който е и известен шофьор на такси във Велико Търново, излязъл на риболов край водоема. Използвал буйове, които разпределил в язовира с лодка. На единият обаче се закачил едрият екземпляр, който риболовецът и неговите спътници не успели първоначално да измъкнат и го оставили да престоява закачен във водата. Ден по-късно, на тръгване от излета, въдичарят решил да действа по нетрадиционен начин, докарал таксито си в близост до вадата и закачил влакното директно за него, след което измъкнал огромния сом. Същия ден Иван имал и доста добра слука, хващайки още няколко подобни риби с тегло между 8 и 23 кг, разказаха негови близки. След като бил измъкнат с таксито, сомът бил откупен за доста добра цена от собственик на известен частен водоем.
https://www.blitz.bg

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди