изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 07:37 EEST
ДОРОТЕЯ ПЕТКОВА СПЕЧЕЛИ ГРАН ПРИ НА „ГЛАСЪТ НА ОХРИДСКИ”    
Култура Доротея Петкова спечели Гран при от четвъртото издание на „Гласът на Охридски”. 13 изпълнители се включиха в поредното издание на конкурса в СУ „Св. Климент Охридски”, който се проведе днес в концертната зала на училището. Участниците бяха разделени на професионалисти и любители. Те бяха оценявани от жури с председател преподавателят Димитър Димитров и популярните възпитанчики на училището по изкуства – Валентина Димитрова и Гергана Коева.

 Водещи бяха вокалният педагог Милена Пеева и изключително атрактивната Грациела Михайлова, която забавляваше публиката непрекъснато. Първо място при професионалистите журито присъди на Мартин Кръстев, а при любителите – изборът падна върху Йоана Желязкова. Доротея спечели жури и публика с изпълнение на песента „Вярвай в мен” на Нора Караиванова.
Пред МГ „Добруджа” Валя и Гергана признаха, че за първи път им се случва да журират и се радват, че това е станало в родното им училище. И двете са на мнение, че имат достойни заместници. Когато са в ръцете на Милена Пеева, резултатите са ясни, каза Гергана, съобщи Радио Добруджа.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди