изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:39 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА


  • ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН казваме днес на Евгени Георгиев. Да е здрав, много обичан от съпругата си Станислава Кръстева и много горд с прекрасната си дъщеря Мария-Виктория. Да му се случват само хубави неща и да сбъдне всички свои добри намерения!
  • РОЖДЕНИЧКА днес е Мария Стефанова. Здраве, щастие, успехи и много поводи за усмивка желаят на дамата всички прекрасни хора от нейното семейство. Към благопожеланията от сърце се присъединява и екипът на НДТ!
  • НА ЦЕЛИ ДВЕ години става утре внукът на Човека - вестник Димитър Дуков – Виктор. Да е здрав, да е палав и усмихнат – желаем на малкия сладур всички от НДТ! Да радва мама, татко и кака Марти, бабите е дядовците, да порасте умен и добър човек! 
  • ПРАЗНИК ЩЕ ИМА в неделя в дома на колежката ни Галя Тодорова – поводът е рожденият ден на съпруга й Тодор. Да е здрав, да е обичан, да сбъдне много свои и семейни мечти, да го слушат и колите, и пчелите, да има много истински приятели и много поводи за искрена усмивка желаем на Тошко всички от НДТ!
  • РОЖДЕНИК в неделя е добричкият акушер-гинеколог д-р Георги Бакърджиев. Здраве, лично щастие, професионални успехи, радостни емоции, благодарни пациенти и много поводи за радост желаем на д-р Бакърджиев!

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.14 секунди