изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:51 EEST
СЕДМИНА МЛАДИ ИЗГОРЯХА НА АСЕНОВГРАДСКО ШОСЕ    
НовиниСедем души загинаха при тежка катастрофа, станала около 5 часа на пътя Пловдив-Aсеновград близо до разклона за село Крумово. Загиналите са на възраст между 19 и 27 години, потвърдиха от ОДП. Пътуващ в посока Асеновград автомобил "Опел Вектра" навлязъл в лентата за насрещно движение и се блъснал с "Форд Торнео", управляван от Д.Ч. на 23 г. от Асеновград.


След удара се взривила газовата бутилка на опела, който изгорял за минути с петимата пътници в него, предаде БТА, като се позова на очевидец на тежката катастрофа, който е служител на намиращ се наблизо паркинг.
В изгорялата кола пътували три момчета и две момичета на възраст между 19 и 23 години.
При сблъсъка са загинали и двамата мъже, пътуващи във форда - водачът и неговият брат И.Ч. (27 г.).
Мястото на катастрофата е високоскоростна отсечка от пътя, която увлича шофьорите и там често стават произшествия.
Всичко е пепел, страшна трагедия, не може да се разбере какви марки са дори колите, каза по-рано дежурният от КАТ, цитиран от Дарик.
ОТ ПОНЕДЕЛНИК СКОБА СПИРА ВОДАТА В АПАРТАМЕНТИТЕ НА ДЛЪЖНИЦИ
С помощта на специална скоба, която е внос от съседна Турция, от понеделник екипи на "ВиК", съвместно със служители на реда тръгват по апартаментите на неизрядните длъжници на водното дружество, за да им прекъсват водоподаването.
Това обяви вчера управителят на водното дружество на нарочна пресконференция Величко Василев, като показа и техническото съоръжение. "В момента фирмата има заведени над 1000 броя изпълнителни дела, като сред вещите, които изземват съдия-изпълнителите има сателити, печки, легла, домашни животни" - каза още Василев. Той заяви, че към момента въпреки усилията на екипа фирмата има несъбрани задължения в размер на 8 млн. лв., като съотношението на неизрядните платци между битови абонати и бизнес е 80:20.
НДТ – 20 април 2008 г.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди