изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 13:59 EEST
ВЛАДИСЛАВ МИРЧЕВ ИЗБУХНА С ХЕТТРИК ВЪВ ВРАТАТА НА СТРУМСКА СЛАВА    
СпортОтборът на Черноморец (Балчик) постигна страхотен успех с 4:0 над Струмска слава в среща от 25-ия кръг на Втора професионална лига. Така момчетата на Георги Иванов-Геша записаха трета поредна домакинска победа в първенството и до голяма степен си осигуриха оставането в групата.

В герой на мача се превърна Владислав Мирчев, който заби три попадения в мрежата на Радослав Костадинов. С гол се отчете и Александър Попов.

Балчиклии откриха головата си сметка в 8-ата минута - след центриране на Хикмет Цветан Илиев свали топката към Мирчев, който от няколко метра не сгреши – 1:0. В 12-ата минута Хикмет изпълни ъглов удар, след който Мирчев бе на точното място и с глава удвои преднината на тима от Белия град. В 22-ата минута гостите организираха добра атака, но Тасев не успя да засече центрирането на Ивайло Стоянов отдясно. В 34-ата минута Виктор Митев напредна по левия фланг и центрира в наказателното поле, а Александър Попов с глава вкара за 3:0. При този резултат завърши първото полувреме.

След почивката домакините продължиха да диктуват играта и в 58-ата минута Мирчев реализира своя хеттрик, след като получи топката с гръб към вратата и стреля неспасяемо за 4:0. В 67-ата минута той бе близо до отбелязване на четвърти гол, но ударът му с глава мина на сантиметри край вратата.

След този успех Черноморец вече има 37 точки в актива си и 5 кръга преди края на шампионата е на седмо място в класирането. В събота момчетата на Георги Иванов ще гостуват на Несебър в среща от 26-ия кръг.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди