изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:14 EET
ЗАДЪРЖАХА ТРИМА НАРКОПЛАСЬОРИ НА ХЕРОИН И АМФЕТАМИНИ    
Ред и сигурностС обвинителен акт на Окръжната прокуратура във Варна на съд са предадени 36-годишната Биляна Сл. и 35-годишните Добрин М. и Калоян Ст. от Варна. И тримата ще отговарят за извършване на престъпления, свързани с наркотични вещества, като Биляна и приятелят й Добрин са обвинени в разпространение на хероин и амфетамини, а съучастникът им Калоян – само за държане на забранени от закона наркотични вещества.


36-годишната жена, която е с висше икономическо образование, била засечена на 14 ноември 2017 г. да разпространява на двама наркозависими различни количества хероин и метамфетамини. Приятелят й Добрин продал на Калоян същия ден амфетамини. При претърсване в дома му са иззети наркотични вещества на стойност около 100 лева. При операцията на полицията в полезрението попаднал и 35-годишният Калоян. При извършения обиск в него е намерен амфетамин.
В момента Биляна Сл. е с мярка за неотклонение „Домашен арест“, приятелят й, който е осъждан, е приведен във варненския затвор. Третия съучастник Калоян е с мярка „Подписка“.
Делото срещу тримата е насрочено за разглеждане на 11 май тази година във Варненския окръжен съд     


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди