изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 01:40 EET
Арестуваха бандита, който едва не уби полицайката Зашева!    
Новини Бабаитът, който едва хвърли бомба, с която едва не уби младата полицайка Гергана Зашева-Младенова, се казва Йордан и е на 25 години. Това разкриха пред БЛИЦ източници от футболните среди. Хулиганът е запален фен на "Левски" и посещава мачове на любимия си отбор повече от десет години.

Негови познати разкриха пред БЛИЦ, че Йордан се уплашил панически, след като осъзнал, че е могъл да отнеме живота на служителката на реда, която пострада изключително тежко и благодарение на лекарите и Божията намеса запази зрението си. БЛИЦ научи, че Йордан е хвърлил бомбата с дясната си ръка. Експлозивът е летял повече от 50 метра преди да се взриви в едно от стъклата, до което е била полицай Зашева-Младенова. Със сигурност бабаитът ще остане в ареста поне едно денонощие, а след това с него ще се занимае прокуратурата. Той трябва да понесе цялата строгост на закона, за да не могат елементи като него да превръщат футболните срещи в гробници. Собственикът на "сините" Спас Русев изрази дълбокото си възмущение от тежкия криминален инцидент, който сложи черен отпечатък върху усилията на клубното ръководство да създаде европейска организация в клуба. Неговата съпруга Диляна посети ранената полицайка и й пожела бързо да се възстанови.
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди