изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:48 EEST
ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ /ВИДЕО/    
Хороскоп ХОРОСКОП ЗА 23 АПРИЛ /ВИДЕО/










ОВЕН - Убедени сте в правилната си преценка, но по-добре не прибързвайте със заключенията. Спомнете си, че нищо не е свършило, докато не приключи до край. Шансовете ви да успеете са реални.
ТЕЛЕЦ - Имате много планове за деня и може би няма да ви е толкова лесно. Разпределете разумно времето си и се опитайте да свършите всичко, което сте си наумили днес.
БЛИЗНАЦИ - Време е да забавите малко темпото и да обърнете повече внимание на личните си нужди. Определете днешния ден за почивка, нещото в което сте несравними.
РАК - Днес сте в прекрасно настроение и излъчвате не устоим чар. Спокойно можете да си позволите скъпи удоволствия в компанията на привлекателна личност и да се забавлявате.
ЛЪВ - Отдайте се на любимите си удоволствия. Нямате спешни ангажименти, за които да бързате. Днес спокойно можете да си позволите да бъдете мързеливи - при всички случаи едва ли ще се отрази зле на работата ви.
ДЕВА - Повечето от вас имат нужда от повече спорт, движение, или каквото и да е активно разтоварване. Не пропускайте да се видите с вашите приятели, да обмените ценни мисли.
ВЕЗНИ - Днес не правете компромиси със здравето си, защото едва ли ще ви се размине. Осигурете си пълна почивка и приемайте леки, но здравословни храни.
СКОРПИОН - В отлично настроение сте и изглежда постоянно сте заобиколени от хора. Предстои ви важен и дълго отлаган разговор с близък човек. Не се притеснявайте да бъдете откровени.
СТРЕЛЕЦ - Може би, ако прекарате днешния ден у дома, ще е възможно най-удачния избор. Нужен ви е уют и спокойствие. Забавленията няма да ви навредят, но е добре да бъдете сред близки приятели.
КОЗИРОГ - Предстои ви интересен и наситен със събития ден. Находчивите ви действия ще привлекат вниманието на околните и ще получите заслужено признание. Семейството ви очаква повече от вас.
ВОДОЛЕЙ - Денят може да бъде много приятен, ако навреме овладеете нервите си и избегнете възможен конфликт. Не бъдете толкова критични към близките си и не изкарвайте гнева си върху тях.
РИБИ - Налага се да направите труден избор. Решението ви може да е определящо за финансовото ви благосъстояние. Отложете почивката за някой друг ден.

ВАШИТЕ ЗОДИИ И ХОРОСКОПИ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди