изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:27 EEST
Простреляха младеж в подземен гараж    
Новини Млад мъж е намерен целият в кръв в подземния гараж на бл. 161 в бургаския жк „Славейков”. Мястото е в непосредствена близост до Второ РУП-Бургас. До идването на линейка на бърза помощ младежът е изпаднал в кома. По твърдения на свидетели е бил прострелян в главата, съобщава сайтът burgasinfo. Съседи от околните жилищни блокове са чули около 23 ч. виковете на жена, която е призовавала хората за помощ.

Установено е, че това е неговата приятелка, с която живеели на квартира в същата жилищна сграда. Тази вечер имали гости, но всички били адекватни и не е имал злоупотреба с алкохол. След като изпратили гостите, домакинът решил да слезе по работа в гаража, но малко след това негов приятел го намерил в безпомощното състояние и е извикал приятелката му от дома им. Младият мъж е намерен паднал прострелян в подземния гараж на бл. 161 в бургаския ж.к. „Славейков”, целият в кръв на свободно паркомясто. Пострадалият е бил облечен с дънки и кожено яке, на външен вид бил добре сложен човек. „Няма да умреш, няма да умреш”, зовял приятелят. Той търсел спешно кърпи за спиране на кръвта, докато дойде линейката на място. Приятелката му е в шок, докато приятелите все още имат надежда, че той ще се възстанови. Те казаха, че не са го виждали с оръжие. Младите хора търсили постоянно информация за състоянието на пострадалия. Раната в главата на пострадалия е с входно и изходно отверстие. Пациентът е преведен в реанимация.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.21 секунди