изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-18 @ 07:56 EEST
ДОБРУДЖА ВКАРА ТРИ ГОЛА И НА РУСЕНСКИТЕ „ЖЕЛЕЗНИЧАРИ”    
СпортВ трети пореден мач футболистите на Добруджа записаха победа с класическото 3:0, и то над другите отбори от първата четворка. След като разбиха Суворово и Хитрино, те се справиха на стадион „Дружба” и със състава на Локомотив (Русе) в мач от 26-ия кръг на Североизточната трета лига.


През първото полувреме играта се водеше предимно в централната част на терена и добруджанци рядко успяваха да застрашат вратата на гостите. В 22-ата минута Кристиян Петков бе близо до откриване на резултата – след негов удар от около 15 метра топката удари лявата греда. В 43-ата минута Станимир Андонов отбеляза първия гол в срещата. Той изпълни пряк свободен удар в близост до наказателното поле и прати топката в мрежата на Локомотив - 1:0.

След почивката русенци погледнаха по-смело към вратата на домакините и създадоха няколко положения пред Димитър Илиев. В 62-ата минута Валентинов можеше да изравни, но ударът му мина покрай вратата. В 78-ата минута влезлият като резерва Денис Кадир подаде към Беадир Беадиров, който се освободи от бранител и технично вкара за 2:0. Две минути преди края на редовното време Беадиров отново демонстрира реализаторските си умения и оформи крайния резултат.

С новата победа Добруджа събра 65 точки в актива си и дръпна с цели 20 точки пред втория Суворово, който вчера имаше домакински мач с Хитрино. Следващият двубой на „жалто-зелените” е в сряда - 25 април, когато ще гостуват на Бенковски (Бяла) в изтеглен мач от последния кръг на първенството.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди