изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:05 EET
ПЕРЛАТА НА БЪЛГАРСКОТО ЧЕРНОМОРИЕ – АЛБЕНА, С ИЗНЕНАДИ ЗА ПО-КАЧЕСТВЕНО ЛЕТУВАНЕ    
ТуризъмВчера в Албена се проведе традиционната пресконференция в началото на активния туристически сезон.  Ръководството на „Албена“ АД с изпълнителен директор Красимир Станев очерта като акценти утвърждаването ваканционното селище като екологичен курорт, инвестиционната програма и новостите за лято’2018, спортните и културните събития. Разбира се и, както НДТ първа информира читателите си, използването на курорта през четирите сезона на годината.



Днес ще ви запознаем по подробно с инвестиционната политика на „Албена“ АД, както и с новостите за сезона.

    Инвестиционната политика е насочена към подобряване на  инфраструктурата, съоръженията  и услуги в комплекса. 8 от хотелите на територията му претърпяват огромни промени в своята материална база.

Изграждане на пентхаус апартаменти в „Фламинго Гранд Хотел§СПА“
    Ще бъдат изградени нови 3 пентхаус апартаменти с пълно обзавеждане и нов интериор.

Реновиране и модернизация на студия в хотел „Фламинго“
    75 студиа и 7 апартамента от хотел „Фламинго“ 4* ще бъдат изцяло реновирани. Те ще станат част от 5-звездния продукт на Албена - „Фламинго Гранд Хотел§СПА“.

Реконструкция и модернизация на х-л „Добротица“
    Един от най - обичаните хотели на плажа – „Добротица“ посреща своите гости с нов модерен дизайн на хотелските си стаи, асансьори и обновен ресторант. Категорията на хотела става 4*+, а името се променя с „Калиакра Маре“. Хотелът отворя врати в краят на месец май.

Реконструкция и модернизация на х-л „Лора“
    Гостите на „Примасол Ралица Супериор“ ще имат възможността да се настанят в нова 4-звездна хотелска част. Реновираните 93 двойни стаи и 3 апартамента на бившия хотел „Лора“ ще им предложат високо ниво на комфорт в една от най-спокойните зони на комплекса.

Реновиране на вили Вита Парк – част от „Ралица Акваклуб“
     Приятно изненадани ще бъдат и гостите на 27-те обновени Вили "Примасол Ралица Акваклуб" 4 звезди. Вилите предлагат перфектни условия за спокойна семейна ваканция, благодарение на локацията си в естествен парк, само на минути разстояние от всички удобства в хотел "Ралица" и Аквапарк Аквамания.

Реконструкция и модернизация на х-л „Лагуна Гардън“

Хотел „Лагуна Гардън“ 4* ще посрещне гостите си в ново модерно фоайе, частично реновирани стаи, лоби бар и детски клуб.

Реконструкция и модернизация на х-л „Лагуна Бийч“
Хотел „Лагуна Бийч“ 4* ще има пълна реновация на 28 стаи, както и частична на други. Изцяло нов интериор ще придобие фоайето, както и лоби бара.

Реновиране на вили Вита парк
    Хотел „Вита парк“ ще предложи нов модерен ресторант за изхранването на гостите си.

Реновиране и модернизация на х-л „Ком“
Хотел „Ком“ 3* е четвъртият хотел, който става част от голямото семейство на Акваклуба. За сезон 2018 всички гости на хотела имат включен вход в аквапарка като част от програмата All inclusive Plus. Новият продукт в Ком включва също подобрения в хотелските стаи и ресторанта. 

Разширяване на Аквапарк Аквамания
За  приятната и незабравима почивка създаваме  и нови  изживявания. Продължаваме развитието на Аквапарк Аквамания, който се нареди сред 20-те най-добри водни паркове в Европа в последното класиране на TripAdvisor. Разширението на парка за лято 2018 включва уникална за България детска зона с водни атракции, аква диско и пързалки. Това ще допринесе за значителното увеличение на капацитета му.

Модернизация на инфраструктурата на Албена
Ще бъдат реконструирани и изградени нови пътища, тротоари, паркинги, както и ново осветление.

    През изминалата 2017 г. бе пуснато ново революционно приложение Albena за поръчки и доставка под чадъра на плажа. Заради силния интерес през този сезон се увеличава значително броят на площите на плажа, където гостите през приложението ще могат да поръчат напитки, които да им бъдат доставени под избрания от тях чадър. 
 
    Новото бижу на Албена – "Парадайс Блу Хотел§СПА“ 5* постави нови стандарти за лукс и ексклузивно обслужване, което бързо го превърна в хотел за ценители. Той стана и един от предпочитаните хотели на Българското Черноморие за почивка, спа, конферентен туризъм, частни и сватбени събития.

    Петзвездният „Фламинго Гранд Хотел§СПА“ стартира целогодишната си програма с уникални възможности за СПА, балнео и спортен туризъм. Гостите могат да се възползват от топлата връзка, която го свързва с медицински СПА център Медика Албена. Центърът предлага лечебни, медицински и възстановяващи програми. Програмите се изготвят индивидуално и могат да бъдат с различна продължителност.

    Guna Phoresis Артрофит дава възможност да се постигнат добри и дълготрайни резултати във възстановяването на мускули, кости и стави. Включва в себе си характерните природни лечебни фактори за ваканционното селище – морски климат, морска кал и минерална вода. Подходяща при оплаквания и хронични възпалителни заболявания на опорно - двигателния апарат, периферната нервна система, някои кожни заболявания, дегенеративни изменения в ставите - артрозна болест, деформации на гръбначния стълб и остеопороза.

   Програмите от семейството на Витал са със СПА и медицинска насоченост.
  • Витал Класик е подходяща за здравословен отдих, който да помогне за физическия Ви баланс, подобряване и поддържане на теглото. 
  • Витал Артрофир – за лечебно възстановяване на опорно – двигателния апарат, нервната система, някои кожни заболявания, дегенеративни изменения в ставите, деформации на гръбначния стълб и остеропороза и др.
  • Витал Стрес Аут – специално създадена програма за намаляване на мускулното и нервно напрежение, и повишаване на жизнената енергия.
  • Витал Джуниър – програма с уникален характер, насочена към децата с наднормено тегло.
  • Витал Фемили – програма, която комбинира Витал Класик и Витал Джуниър за родители с деца
/Продължава/
НДТ
Снимка Радио Добруджа
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди