изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 05:47 EEST
Стотици рокери от страната идват за откриването на Мотосезон 2018 – Добрич    
НовиниСтотици рокери от област Добрич и страната се очаква да пристигнат за откриването на Мотосезон 2018 – Добрич, организирано от Мотоклуб Орлите с подкрепата на Мотоклуб Скития Минор. Мероприятието ще се проведе от 27 до 29 Април в базата на лагер Фиш-Фиш, КК Албена.



Традиционната мотообиколка  на Добрич ще се състои на 28 Април от 11:00 часа. Мотористите ще потеглят от базата на МК Орлите (ул. Бойчо Огнянов 6) и ще преминат през основните пътни артерии на Добрич, след което ще се пренасочат към Албена. За безопасността и безаварийното преминаване на  мотошествието ще се грижат служители на РПУ – Добрич и КАТ – Добрич. 
С водосвет и курбан ще бъдат посрещнати гостите на мероприятието, след което ще  започне и забавната част на програмата. 
Мотористите ще демонстрират своите мото-умения в редица състезания, като Бавно каране, Мотобол и не на последно място традиционната и запазена марка за Орлите игра – Яйцето на орела. Ще бъдат наградени и дошлите от най-далеч, както и най-малките рокери. Организаторите са заложили в програмата и много забавни игри, които ще подарят на присъстващите много смях и веселие. 
Вдъхновени от идеята на приятелския мотоклуб МК Диви Деца – Варна, които създадоха форума „Сцена за млади изпълнители Wild Child Fest“, организаторите решиха да дадат сцена на млади рок групи от Добрич. Първа от кампанията ще бъде представена обещаващата група PLEASURE.  Вечерта ще продължи и с изключително забавната и позитивна група Пройдоха от Варна.   http://dobrudjabg.com
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди