изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 23:54 EEST
ЗАЛОВИХА СЕРИЙНИ КРАДЦИ    
Ред и сигурностУстановени и задържани са серийни крадци, извършители на взломни набези. Криминално проявеният П.Р. (26 г.) от град Добрич е извършител на три кражби от частни имоти през 2017 г. и кражба на вещи от апартамент по бул. „Добричка епопея” в град Добрич, извършена на 19 април т.г. Взета му е мярка задържане под стража. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава.


Криминално проявеният С.Н. (32 г.) от град Добрич е извършител на серия взломни кражби на територията на град Добрич, извършени през 2017 г. и 2018 г. Част от инкриминираните вещи са иззети по надлежния ред. Работата по установяване и документиране на цялостната му престъпна дейност продължава. Взета му е мярка за неотклонение задържане под стража.
На 20 април, около 22:00 часа, по ул. „Златко Петков” в град Балчик е задържан криминално проявеният Б.А. (50 г.) от град Балчик. Той проникнал в частен имот, във видимо нетрезво състояние.
На 21 април, около 20:20 часа се тъжи 83-годишна жена от град Добрич. Пред входа на жилищен блок по бул. „Добруджа” в град Добрич тя била нападната от непознат мъж, който чрез издърпване откраднал дамската й  чанта с лични вещи, мобилни телефони и пари.
На 21 април, около 09:30 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от гаражно помещение, находящо се по бул. „Добруджа” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на моторен трион, алкохолни напитки и хранителни продукти. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.09 секунди