изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 18:52 EET
63 ТЕЛЕВИЗОРА - ПОТРОШЕНИ СЛЕД ПРЕОБРЪЩАНЕ НА ТИР    
Новини63 телевизора са потрошени при катастрофа на тир с турска регистрация, съобщиха от областна дирекция "Полиция" в Добрич. Пътното произшествие станало около 22.30 часа на 23 април по пътя Добрич-Генерал Тошево, сигнал е подаден във Второ РПУ.


От извършената проверка е установено, че водачът на товарен автомобил “Волво” Иляз Ю., на 39 години, поради движение с несъобразена скорост изгубил контрол над управлението на тира и излязъл извън пътното платно. При тази маневра тегленото от товарната кола ремарке се преобърнало и телевизорите изпаднали от него. Нанесени са и значителни материални щети по "Волво"-о.

Бикини дънки /Bikini jeans/ са най-новата модна лудост


Бикини дънки /Bikini jeans/ са най-новата модна лудост, която тръгна от Бразилия и се разпространи в цял свят. Бикини дънките са измислени за много слаби или много смели жени. Талията на дънките е свалена под ръба на благоприличието, като отвътре към дънките са зашити бикини или прашки. Дънките са с много ниска талия и не оставят почти нищо на фантазията. Те се държат на тялото с еластичните връвчици на прашките или частите от бикините, завързани отстрани. Бразилките първи започнаха да носят дънките, от които безсрамно се подават гащите, разхождаха се с тях по плажа Копакабана в Рио де Жанейро, съобщава БГНЕС. Техните горещи тела в предизвикателните панталони там не изглеждаха толкова предизвикателно, колкото например в препълненото метро в Токио.
НДТ – 25 април 2008 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди