изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 09:20 EET
Роналдо и Реал не мислят да сдават трофея, обърнаха Байерн насред Мюнхен (ВИДЕО)    
Спорт Реал (Мадрид) успя да победи с 2:1 Байерн в Мюнхен в първа среща от полуфиналния им сблъсък в Шампионската лига. Резултатът откри Йошуа Кимих в 28-ата минута. В 45-ата Марсело изравни, а Марко Асенсио донесе пълния обрат за "белия балет" с попадение в 57-ата.



Кристиано Роналдо и компания взеха аванс преди реванша в Мадрид, който е след седмица - на 1 май (вторник). Припомняме, че в другата полуфинална двойка Ливърпул срази Рома с 5:2 в първия мач.

Срещата на "Алианц Арена" започна вихрено и в 3-ата минута домакините претендираха за дузпа за игра с ръка на Даниел Карвахал. Съдията Бьорн Куйперс прецени, че няма основание да посочва бялата точка. 

В осмата минута Байерн получи удар, тъй като Ариен Робен се контузи и трябваше да се извърши принудителна смяна. Наставникът Юп Хайнкес пусна в игра Тиаго Алкантара.

В 19-ата минута беше отправен първият точен удар към една от двете врати. Рафиня стреля, Кейлор Навас се справи и улови топката. 

В 28-ата Байерн поведе в резултата. Домакините организираха контраатака, при която Кимих получи топката на скорост и излезе на стрелкова позиция, като успя да се разпише от малък ъгъл - 1:0. 


БАЙЕРН – РЕАЛ (МАДРИД) 1:2
1:0 Йошуа Кимих (28), 1:1 Марсело (44), 1:2 Марко Асенсио (57)

Мюнхен, „Алианц Арена“
Съдия: Бьорн Куйперс (Холандия)

РЕЗУЛТАТИ, КЛАСИРАНЕ И СТАТИСТИКА В ШАМПИОНСКА ЛИГА


WWW.BLITZ.BG
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди