изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 17:06 EEST
ЗАТВОРНИК ОТ МЕРИЛЕНД ЗАБРЕМЕНИЛ ЧЕТИРИ НАДЗИРАТЕЛКИ    
НовиниГангстер от щата Мериленд бе обвинен, че организирал и ръководел схема за внасяне на контрабандни стоки зад решетките, като "подкупвал" системно 13 надзирателки, четири от които с времето дори забременил.


Федералният обвинителен акт гласи, че Тейвон Уайт бил обвинен в трафик на наркотици, мобилни телефони и други видове контрабанда в балтиморски затвор. Служители на изправителното заведение, включително надзиратели, шестима негови съкилийници и петима други хора, свързани с групировката на мъжа, спомагали за осъществяването на алъш-вериша.
В акта е отбелязано още, че редица затворници правели редовно секс с част от надзирателките. В резултат на това четири от тях забременели от Уайт – лидерът на групировката "Семейството на Черната горила".
МОЗЕР: ПЛАЩАМ ПОВЕЧЕ ЗА ТОК В СОФИЯ, ОТКОЛКОТО ВЪВ ВАШИНГТОН
Мозер сподели личния си опит и по друга наболяла за обществото тема – високите сметки за ток. За апартамента си в България тя плащала огромни сметки. “Аз живея в къща във Вашингтон и никога не съм плащала толкова за отопление”, сравнява тя. А едната от сметките за празния апартамент в София била за 700 лв.

“И аз не мога да плащам тези сметки от време на време. Но какво да кажат хората, които получават пенсия от 150, 200 или 250 лева? Дори моята пенсия е наполовината на сметката, това е безобразие”, възмущава се дъщерята на Г. М. Димитров. Тя все пак се радва, че хората са се осъзнали и са протестирали срещу тези безобразия.

“Редно е проблемите на една държава от ЕС да станат проблеми на цялата общност”, заяви Анастасия Мозер по повод това, че протестите срещу цените на тока в България бяха широко отразени в западните медии.
НДТ – 26 април 2013 г.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди