изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:59 EEST
ДОБРИЧ: КОЛА ПАДНА В ДЕРЕТО НА СУХА РЕКА, МЛАД МЪЖ ЗАГИНА НА МЯСТО    
Новини

Млад мъж загина на място при жестока катастрофа, след като падна с автомобила си в дерето на Суха река. Трагедията се разиграла в събота вечерта, около 22.30 ч. Син Фолксваген Голф се движел по дясната част на бул. „Русия”, от Автогарата, в посока ж.к. „Иглика”. Малко след магазин „Андреев”, по непонятни причини, Голфът изведнъж преминал с висока скорост в насрещната част на булеварда, плъзнал се по тревата над дерето, блъснал се силно в насрещната стена на канала, натрошил бетонните тръби, завъртял се обратно и полегнал странично във водата.



За щастие, по това време не е имало нито пешеходци, нито други автомобили. Ясно си личи и дългият спирачен път на автомобила по платното на булеварда. Шофьорът е загинал на място. „Колата беше се обърнала странично, с шофьорската седалка надолу. Извадихме момчето под водата. Беше мъртво, вероятно е загинало на място. Беше младо, едно такова, слабичко”, обясниха очевидци на трагедията.

Автомобилът бил изваден още същата вечер. Пристигнали екипи на полицията, пожарната, линейка. Около стотина души от околните къщи пък се струпали на мястото, потресени от ужас. Всички коментирали, че при такова жестоко влачене в продължение на 200 м, няма как да оцелееш.

В неделя сутринта все още имаше хора, които стояха на мостчето и гледаха жалките останки от автомобила, както и дупките от натрошените тръби.

От полицията все още няма официална информация за причината за тежката катастрофа. НДТ

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди