изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 00:01 EET
БЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ


На 27 април, около 13:00 часа по ул. „Дунав” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от В.Г. (27 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая  е образувано бързо полицейско производство.

На 27 април, около 17:50 часа е получено съобщение за възникнал ПТП с незначителни материални щети на околовръстен път на град Добрич. При пристигане на място полицейските служители установяват А.А. (21 г.) от град Добрич, който отправя обиди към водача на другото МПС, участвало в ПТП и му е нанесъл материални щети. С полицейска мярка за срок от 24 часа А.А. е задържан в Първо РУ МВР Добрич. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април, около 06:05 часа е получено съобщение за взлом на търговски обект по ул. „Агликина поляна” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 70 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април, около 08:40 часа е получено съобщение за извършена кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. Установено е, че за времето от 27 април до 28 април, чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 50 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април, около 19:00 часа е получено съобщение за извършена кражба от лек автомобил „Ситроен”, паркиран по ул. „П.Р. Славейков” в град Каварна. На място е установено, че неизвестен извършител е извършил кражба на акумулаторен трион за дърва. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април, около 06:10 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по пътя град Добрич посока к.к. Албена, на около 300 метра след село Бранище. На място е установено, че водач на лек автомобил „Опел” със софийска регистрация,  поради движение с несъобразена скорост, губи контрол над МПС и навлиза в лентата за насрещно движение и се удря в насрещно движещия се автомобил „Шкода” с варненска регистрация. Вследствие на ПТП водача на лек автомобил „Шкода” Р.Н. (75 г.) от град Добрич е настанен за лечение с фрактура на ребро, без опасност за живота, пътуващите жени в лек автомобил „Опел” М.С.(25 г.) от град Плевен е настанена за лечение с фрактура на прешлен, а Л.И. (25 г.) от град Плевен е прегледана и освободена за домашно лечение. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април, около 22:15 часа е получено съобщение за възникнало ПТП по бул. „Русия” в град Добрич. На място е установено, че водач на лек автомобил „Фолксваген” с добричка регистрация, поради несъобразена скорост губи контрол над МПС, и се удря в стената на отводнителния канал, като МПС се преобръща по таван. Вследствие на настъпилото ПТП на място загива 23-годишния водач на автомобила от град Генерал Тошево. По случая е образувано досъдебно производство.

На 28 април след проведени ОИМ и ПСД са задържани криминално проявените Н.К. (60 г.) от с. Българево, обл. Добрич и П.И. (56 г.) от град Вълчи дол. В хода на работа е установено, че същите са извършители на кражба на 250 метра ел проводник от

междустълбия в с. Българево, извършена на 27 април т.г.  Вещите обект на посегателството са установени по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.

На 30 април, около 03:15 часа е получено съобщение за извършена взломна кражба от търговски обект, находящ се по ул. „Каменица” в град Добрич. По данни на тъжителя е извършена кражба на около 300 кутии цигари от различни марки на стойност 1 500 лева и гилзи за пълнене на тютюн на стойност около 100 лева. По случая е образувано досъдебно производство.

На 29 април, около 13:40 часа в град Генерал Тошево е спрян за проверка лек автомобил „Шкода”, без регистрационни табели управляван от криминално проявения В.Д. (48 г.) от
Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 април, около 18:45 часа в с. Люляково, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Пежо”, без регистрационни табели управляван от криминално проявения Г.Г. (48 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 април, около 21:50 часа в с. Кочмар, обл. Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Рено” с добричка регистрация, управляван от З.И. (50 г.) от град Тервел. При извършената проверка за употреба на алкохол с техническо средство, цифровата индикация отчита наличието на 1,22 промила в издишания от водача въздух. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 април, около 11:15 часа по околовръстен път на град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Ситроен” с варненска регистрация. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 0,4 грама, реагиращо на полевия тест на амфетамин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан И.Н. (29 г.) от град Генерал Тошево. По случая е образувано бързо полицейско производство.

На 29 април, около 16:30 часа по бул. „Добруджа” в град Добрич е извършена проверка на лек автомобил „Шкода” с чужди регистрационни табели. В хода на проверката е установено бяло прахообразно вещество с тегло 1,5 грама, реагиращо на амфетамин и суха тревна маса с тегло 0,3 грама реагираща на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа са задържани криминално проявения Д.К. (31 г.) от град Добрич и Б.Т. (31 г.) от град Тервел. По двата случая са образувано бързи полицейски производства.

На 29 април, около 17:10 часа в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с чужда регистрация с водач криминално проявения Г.М. (25 г.) от град Добрич. В хода на проверката е установена суха тревна маса с тегло 0,3 грама, реагираща

на полевия тест на наркотичното вещество марихуана. Водача на автомобила е задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди