изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 15:02 EEST
До края на седмицата ще е страшно по пътищата! От КАТ взимат шофьорски книжки поголовно заради...    
Новини Полицията на лов за неплатени глоби, както БЛИЦ вече съобщи. КАТ започва проверки за шофьори, които имат неплатени фишове и актове. Акцията ще продължи до края на седмицата. Целта е да се увеличат събираемостта на просрочените задължения, предава "Канал 3". Ако се установи водач с неплатени глоби, ще му бъде отнета шофьорската книжка на място. Документът ще му бъде върнат, след като плати задължението си.

Екипи на Пътна полиция ще бъдат разположени по пътищата в цялата страна и най-вече по шосетата, водещи към граничните контролно-пропускателни пунктове. Освен водачите, проверки за невръчени фишове, ще се извършват на пътниците, които притежават свидетелства за управление на МПС, съобщиха от пресцентъра на МВР. От Пътна полиция напомнят на водачите, че е в сила нова точка, според която е предвидена принудителна административна мярка - временно отнемане на свидетелството за управление на моторно превозно средство (шофьорска книжка) на водач, който управлява моторно превозно средство с наложено наказание глоба, незаплатена в срока за доброволно заплащане. В такава ситуация свидетелството се отнема до заплащане на дължимата глоба. Това може да стане по два начина – онлайн от сайта на МВР или в офис на банка. В проверките са включени и служители на Агенция „Пътна инфраструктура“, които ще следят за винетки.
 https://www.blitz.bg/
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди