изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 15:34 EET
Благоевградски лекар си пътуваше в такси, когато от километража изскочи... змия    
Любопитно Благоевградски лекар се вкара в истинско премеждие, пътувайки с таксиметров автомобил, нает в района на Седмо училище в Благоевград вчера. Истинска змия се появила зад километража на колата, таксиджията изпаднал в шок и последвал луд екшън. Това предаде struma.com.

 "Качих се в такси, марка Дачия, но не видях на коя фирма е. Наех го от пиаца в района на Седмо училище, трябваше да пътувам до кв. Струмско. На кръстовището на бул. "Васил Левски", където колата трябваше да завие, изведнъж шофьорът започна да криволичи, насам-натам, като луд. Попитах го "Какво правиш, бе момче", а той, пребледнял ми казва тихичко: "Има змия на таблото пред мен", Каква змия бе?! Изричайки тези думи, видях влечугото да се показва зад километража на таблото. Накарах шофьора да спре, той отвори врата и избяга настрани панически, а змията бързо се шмугна под капака на колата, показваше се само опашката. Хванах я, бутнах я на земята и я смазах", разказва лекарят, който пожела да не се съобщава името му, но предостави снимка на змията, която занесъл в къщи за спомен. Той разказа всичко това през смях след спомена за паническите ходове на шофьора, но и ужасен от видяното. "Змията не е голяма, но, като се показва на метри от лицето ти е наистина страшно, затова момчето, което караше буквално трепереше, не може да пусне волана, за да не направи катастрофа, в същото време влечугото е близо до него, абе ужас, истински ужас", каза докторът. Въпросът е как тази змия се е озовала в колата и колко ли време е било влечугото в таксито?!
https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди