изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 12:12 EEST
ЗАЛОВИХА КРАДЦИТЕ ОТ БЪЛГАРЕВО    
Ред и сигурностПолицията разкри и задържа извършителите на кражбата на 250 метра ел. проводник от междустълбията в село Българево, извършена на 27 април. На следващия ден било установено, че това са криминално проявените Н.К. (60 г.) от с. Българево и П.И. (56 г.) от град Вълчи дол. Вещите, обект на посегателството, са установени по надлежния ред. Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. Работата по случая продължава.


Взломна кражба е извършена от търговски обект, находящ се по ул. „Каменица” в град Добрич. По данни на тъжителя, извършена е кражба на около 300 кутии цигари от различни марки на стойност 1 500 лева и гилзи за пълнене на тютюн на стойност около 100 лева.
Търговски обект по ул. „Агликина поляна” в град Добрич също е взломен и обран. Крадците са отмъкнали 70 лева.
Кражба е извършена и от търговски обект, находящ се по ул. „Христо Ботев” в град Добрич. Установено е, че за времето от 27 април до 28 април, чрез използване на техническо средство, неизвестен извършител е проникнал в обекта. По данни на тъжителя е извършена кражба на сумата от 50 лева.
Акумулаторен трион за дърва пък е откраднат от лек автомобил „Ситроен”, паркиран по ул. „П.Р. Славейков” в град Каварна. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди