изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 14:09 EEST
Бареков съобщи голяма новина и изригна: Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри!    
Политика Николай Бареков се похвали с прекрасни новини от Брюксел, видя БЛИЦ. Евродепутатът разкри, че на 8.06 в Баку ще бъде официалното приемане на "Презареди България" и ВМРО в АКРЕ. С този факти Бареков се закани, че ще сложи край на лъжите на всички соросоидни организации. Публикуваме цялото изказване на Николай Бареков, без редакторска намеса:

Новината от Брюксел! Решен е въпросът кой е КОНСЕРВАТОР в България и кой представлява консервативните ценности от името на българските партии и избиратели в Европа. Новината беше потвърдена пред нашата делегация от Ричърд Милсом - Главен изпълнителен директор на Алианса на консерваторите и реформистите в Европа: нашата партия “Презареди България”, наследник на ББЦ, и ВМРО са единствените две български партии, които ще могат да използват правото да се наричат консервативни. Ще бъдем приети за членове на Консервативния Алианс в Европа! Голям успех за България и за моя екип, поздравление за моя колега господин Джамбазки! За първи път България има своите консервативни партии, признати в Европа! Край на спекулациите на псевдо десните либерални и националистически формации, че имат нещо общо с консерватизма. Край на лъжите от жълтопаветниците соросоиди и платените им протестъри. Усърдна четири годишна къртовска работа за мен и екипа ми. Реабилитация за всички хули и обиди, които понесохме в България от статуквото. Официалното приемане на “Презареди България” (ББЦ) и на ВМРО в АКРЕ ще бъде на 8 юни в Баку, Азербайджан. Сред нашите членове са Британската консервативна партия, полската партия “Право и справедливост”, асоциирани членове и наши сестрински партии са Републиканската партия на САЩ и Австралийската консервативна партия. Никога не предадох своите избиратели и Европа ни призна. Бъдете горди с нашия успех. Една година преди европейските избори стартираме нашия поход за възраждането на България с ценностите на консерватизма. На снимката веднага след обявяването на новината съм с двамата големи мой и на България приятели, които работеха усилено за успеха ни - Ашли Фокс, лидер на британските консерватори в ЕП и Джефри ван Орден, заместник председател на парламентарната ни група.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.08 секунди