изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:09 EEST
СВЕТСКА КЛЮКА    
Светска клюкаСВЕТСКА КЛЮКА



РОЖДЕН ДЕН днес има управителката на вестник „Нова добруджанска трибуна“ и сайта ndtnews.hopto.org Сабина Дукова. С нейната благословия вестникът стартира на 13 септември 1993 г. и благодарение на нейните усилия оцелява до днес. С името й е свързано и дамското сдружение „Майчина грижа“, с което добронамерени дами от Добрич десетилетия подпомагат талантливи деца, останали без родители, или в изключително тежко финансово положени. Много от тези деца днес вече са учени, специалисти, творци, пръснати из цял свят… Други са студенти, трети са още в началните класове или гимназиите. Надяваме се в душите си да носят и топлина към добричките дами и, разбира се, към Сабина. И един ден да помагат на други талантливи деца, изпаднали в беда. Сабина успя да направи така, че добруджанци да имат своя информационен портал към света – и за успехите им, и за неволите им. И винаги с чувство за доброта. С обич към Добрич и Добруджа, с признателност към всичко добро, което се върши тук. От НДТ, от тези, които днес работят тук, а и от тези, които израснаха тук с обичта й и отлетяха, пожелаваме на Сабина най-вече здраве и късмет. Да се радва на порасналите вече Йоанна и Георги, на семействата им с Таня и Светослав, на внуците Мартина и Виктор. Да бъде все така обичана от колегата ни Митко Дуков и майка й Йовка Христова. Да й се сбъдне мечтата за още внуци. И пътуване по широкия свят. Честит рожден ден, Сабина! Обичай и бъди обичана!

РОЖДЕН ДЕН на 6 май празнува адвокат Ненка Александрова. Екипът на НДТ желае на дамата здраве, успехи, сбъднати мечти и много поводи за искрена усмивка!

РОЖДЕНИК ДНЕС Е е педагогът Александър Алексиев. От здраве, успехи, осъществени добри намерения и много поводи за лично удовлетворение да не се отърве - желаем на рожденика!  

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН казваме на сина на нашия колега Димитър Дуков - Георги! Желаем му здраве и успехи в бизнеса, от здраве да не се отърват дъщеря му Мартина, синът му Виктор и съпругата му Таня, желаем късмет, радост, обич и любов!

ЧЕСТИТ ИМЕН ДЕН на всички, които носят името на свети Георги Победоносец - Георги, Гергана, Гинка, Галя, Ганка, Ганчо! Да са здрави и нека побеждават във всичките си добри дела!



 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди