изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 04:37 EET
Ужасяващи подробности за кървавата драма след престрелка в Свети Влас    
Новини Любовна драма е причината за трагедията, разиграла се днес следобед в Свети Влас. Това съобщиха пред БЛИЦ от полицията в Бургас. Пострадалите са мъж и жена, които са живеели на семейни начала и са имали дете. През последните месеци двамата били разделени. Вероятно поводът за нападението е ревност. Днес следобед мъжът взима газов пистолет и отива в магазин, където приятелката му работела като продавачка. Напада я пред очите на ужасени свидетели. Вади оръжието и стреля в нея.

"Пистолетът е бил негов, стрелял е веднъж в жената, тя е паднала зад щанда. След това е стрелял в главата си. Падайки, вади нож и е опитал да се намушка. Явно не е бил сигурен, че ще умре от изстрела. В момента мъжът се намира в болницата. Жената е контактна, извън опасност за живота", съобщиха още пред БЛИЦ от полицията в Бургас. Пострадалите са мъж на 54 години и жена на 46. Сигналът за инцидента е получен в полицията в Несебър около 15 часа. Извършен е оглед на местопроизшествието. Иззети са записи от охранителните видеокамери, разположени в супермаркета. Разпитани са и свидетели на инцидента. По случая са назначени множество експертизи. Образувано е досъдебно производство.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди