изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-25 @ 06:13 EEST
ОБЩИНА ТЕРВЕЛ ОСИГУРЯВА КУВЕРТИТЕ ЗА АБИТУРИЕНТИТЕ СИ    
Новини ШОФЬОРИ ПЪК ПРЕДЛАГАТ АВТОМОБИЛИ ЗА СОЦИАЛНО СЛАБИ ЗРЕЛОСТНИЦИ


И тази година Община Тервел ще зарадва всички свои зрелостници с безплатни куверти за абитуриентската вечер, както и забавната програма. В СУ „Йордан Йовков“ зрелостниците са 26, а в Професионалната гимназия „Дочо Михайлов” – 51. На тържествата за изпращане на двата випуска общината ще връчи награди на абитуриентите с най-висок успех през гимназиалния етап на обучение, както и на всички изявени участници в школите по изкуства, в спорта, във вокалните формации и танцови школи.
В социалните мрежи собственици предлагат безплатно автомобилите си  на абитуриенти от Добрич и Каварна, които нямат възможност да наемат кола за своя бал. Ето какво пише Дончо Донев: „Здравейте, предлагам си колата за абитуриент/и в неравностойно положение, който няма възможност да си осигури автомобил за бала. Не е кой знай какво, но разходите ще бъдат изцяло за моя сметка. Нека направим бала на някой по-добър!!!”




В една от социалните групи шофьори са публикували снимки на своите автомобили, някои от които доста атрактивни. Регистрационната табела на един от тях е АБИТУРИЕНТ, жълт ЗАЗ пък е украсен с дълги мигли. ЗАЗ-ът е произведен през 1967 година, а през 2000 година е реставриран.
Всеки собственик, който предлага безвъзмездно автомобила си на абитуриент в неравностойно положение, е оставил координати за връзка. Жестът се приема положително и с адмирации от потребителите в социалните мрежи. НДТ
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.29 секунди