изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-03-29 @ 02:57 EET
XXVII ЕВРОПЕЙСКИ МЛАДЕЖКИ ПОП-РОК КОНКУРС „САРАНДЕВ“2018    
Култура Следващата седмица в нашия град стартира голямо музикално събитие - Двадесет и седмото издание на Европейски младежки поп-рок конкурс „Сарандев“ 2018. От 16 до 18 май Добрич отново ще стане притегателен център за много талантливи млади поп изпълнители от страната и чужбина, които ще се конкурират за призовите места и за голямата награда  Гран при – статуетка, изработена от скулптура Георги Стефанов.

В конкурсната програма ще се представят 58 талантливи певци от 18 града на България, както и от Украйна, Молдова, Казахстан и Гърция.
Залата на Младежкия център очаква любителите на поп музиката в дните на конкурса. На 16 май от 17:30 ч. е официалното откриване и първата конкурсна вечер, в която участниците ще се представят с песен на роден език. На 17-и, също от 17:30 ч., ще стартира втората конкурсна вечер - изпълнение на песен по избор. За последната вечер - Гала концертът и награждаването, организаторите са подготвили голяма изненада за добричлии. Специален гост на събитието, което започва от 18:00 ч., ще бъде младата поп звезда Михаела Маринова.
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди