изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 19:39 EEST
48-ГОДИШЕН ПАДА ОТ ТОВАРНО РЕМАРКЕ И ЗАГИВА, ШОФИРАТ С НАРКОТИЦИ...    
Ред и сигурностБЮЛЕТИН НА ОД НА МВР - ДОБРИЧ - 11.05.2018


На 10 май, около 16:20 часа в град Добрич е получено съобщение за възникнало ПТП в района на ж.к. „Балик” в град Добрич. Водача на МПС слиза и побягва от местопроизшествието, и е застигнат от автопатрул на Първо РУ МВР Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис и амфетмин. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан С.М. (30 г.) от град Добрич. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 10 май, около 02:10 часа по ул. „Цар Освободител” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „БМВ” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения А.И. (23 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. В хода на проверката в пътника в автомобила криминално проявения С.К. (26 г.) е установена суха тревна маса с тегло 1,1 грам, реагираща на канабис. Двамата са задържани за 24 часа. По двата случая са образувани бързи полицейски производства.

 

На 10 май, около 21:00 часа по ул. „Агликина поляна” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Мерцедес” с добричка регистрация, управляван от криминално проявения С.А. (41 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 10 май, около 23:00 часа по бул. „3-ти Март” в град Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация, управляван от Ж.Ж. (26 г.) от град Добрич. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, теста отчита положителен резултат за употребата на канабис. Задържан за 24 часа. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 10 май, около 10:40 часа е получено съобщение за възникнало ПТП с пострадал пешеходец по ул. „Полк. Дрангов” в град Добрич. На място е установено, че В.Г. (44 г.) от град Добрич, водач на товарен автомобил „Фиат” при движение на заден ход блъска пешеходеца Т.И. (76 г.) от град Добрич. Пострадалия е настанен в МБАЛ Добрич с фрактура на раменна кост, без опасност за живота. Водача на автомобила е с отрицателна проба за употреба на алкохол. По случая е образувано бързо полицейско производство.

 

На 10 май, около 08:15 часа е получено съобщение за възникнала трудова злополука в стопански двор в с. Поручик Кърджиево, обл. Добрич. Установено е, че при извършване на товаро разтоварни дейности 48-годишен мъж от с. Северняк, обл. Добрич пада от тракторно ремарке и почива на място. За инцидента е уведомена прокуратурата и инспекция по труда. Образувано е досъдебно производство по описа на ОСЛО при ОП Добрич.

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.07 секунди