изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-24 @ 20:59 EEST
Ново 20! Мъже с присадени матки ще могат да раждат бебета!    
По света „Благодарение на трансплантологията мъжете ще могат да раждат деца буквално от утре. Присаждането на матка в най-скоро време ще стане достъпно както за мъжете, така и за жените“.


Това заяви президентът на Американското дружество за репродуктивна медицина Ричард Полсън, цитиран от РИА „Новости“ и БГНЕС.
Специалистът очаква, че търсенето на подобен вид операция ще бъде значително и свързва това с увеличаването на броя на трансгендерите и голямата популярност на смяната на пола чрез хирургическа намеса.

„Вие можете да направите това още утре. Има определени сложности, но не виждам никакви сериозни проблеми, които биха могли да направят тази процедура невъзможна“, заяви медикът на ежегодния конгрес по репродуктивна медицина в Сан-Антонио, щата Тексас.

Полсън отбеляза, че притежателите на присъдена матка ще могат да раждат само чрез Цезарово сечение. Освен това по време на бременността подобни пациенти ще трябва да преминат и курс по хормонална терапия.

Към днешна дата са известни 9 успешни операции за присаждане на матка. За водещи специалисти в тази област се смятат шведските лекари. http://girl.bg
  1. Джендър орисия: Петричанин пред съдбовна операция - премахват му мъжкия полов орган и му оформят женски, за да сбъдне мечтата си
  2. ЖЕНЕН КИТАЕЦ С БОЛКИ В СТОМАХА РАЗБРА, ЧЕ Е ЖЕНА В ЦИКЪЛ
  3. 9 шведки раждат с присадени матки
  4. Tийнейджърка разбра, че няма вагина и изпадна в шок
  5. Шведи извършиха успешна трансплантация на матка
  6. За пръв път в света жена с отстранена шийка на матката роди в Плевен
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди