изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-19 @ 22:07 EEST
ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ /ВИДЕО/    
Хороскоп
ХОРОСКОП ЗА 14 МАЙ /ВИДЕО/




ОВЕН - Доброто разположение, което ви е обхванало от предния ден, ще продължи да диктува настроенията ви и днес. Виждате резултатите от вашите усилия и това ви радва.
ТЕЛЕЦ - Днес проблемите у дома са далеч по-малко от вчера, може да се посветите отново на работата през деня, но вечерта отделете цялото си време и внимание на вашият партньор.
БЛИЗНАЦИ - Чувствате се много активни на работното място, нямате търпение да отидете на работа. В състояние сте да изпреварите конкурентите си, някои колеги могат да ви завидят.



РАК - Днес е подходящия ден за пътувания. Ако не ви се налага, използвайте времето за да обогатите познанията си с някое интересно четиво. Много положителни емоции ще съпътстват вечерта.
ЛЪВ - В днешният ден избягвайте да консумирате много храна и напитки. Ще направите много предвидени и непредвидени разходи. Градусът на емоционалния тонус е висок през целия ден.
ДЕВА - Някои от срещите, които сте предвидили за този ден, могат и да не се състоят и да се отложат за утре. Не съжалявайте за пропуснатите възможности, утре нещата ще се наредят по по-добър начин.


ВЕЗНИ - Имате оригинални хрумвания, които трябва на всяка цена да осъществите. Ще срещнете подкрепа от страна на любимия човек, така че рискувайте, звездите вещаят успех.
СКОРПИОН - Днес ще направите всичко възможно да докажете на себе си и на света колко сте добри в професията. В края на деня ще изпитате дълбоко удовлетворение от постигнатото.
СТРЕЛЕЦ - Контактите свързани със служебните ви задължения се увеличават и ви носят успех. Едно предупреждение - може би отделяте повече внимание на работата си или на компютрите.


КОЗИРОГ - Денят ви ще започне добре, но вечерта не е изключено да възникнат спречквания с вашия постоянен партньор. Няма да сбъркате ако отстъпите, напротив - така ще си спестите много неприятности.
ВОДОЛЕЙ - Днес може да се увеличат проблемите на работното ви място. Избягвайте възможните конфликти, най-добрата стратегия за днешният ден е изчакването. Може да имате и леки здравословни смущения.
РИБИ - Настроени сте повече за разговори по неангажиращи вниманието теми, и не изгаряте от желания да се заемете със служебните си задължения. Денят преминава леко и приятно.

Влезте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


Andrea Bocelli & Lola Astanova - The Journey to the Theatre of Silence (Full film)

 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди