изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-16 @ 20:59 EEST
Зверско меле край Бургас    
Новини Ремонтите на пътя Бургас-Ветрен предизвикаха зверско меле между две коли. Инцидентът е станал в пиков час през уикенда, когато Опел Астра, управляван от 50-годишният Петър от кв. Ветрен, поради неспазване на дистанция застига и блъска Фолксваген Пасат. Шофьорът на немския автомобил – 33-годишният Иван Н., именно заради задръстването в този момент намалявал скоростта, пише "Флагман".

С него в колата са пътували и 31-годишната му съпруга Дора, както и 6-годишният им син Красимир. При удара и тримата получили травми на главата. Те са прегледани и освободени за домашно лечение. Шофьорът на Опела, предизвикал инцидента – 50-годишният Петър, е с по-тежки наранявания – политравматизъм – спинален шок, който е състояние на вяла парализа на мускулите, води до временна загуба на съзнанието. Мъжът е настанен в реанимацията на УМБАЛ-Бургас. Припомняме, че реконструкцията на участъка Бургас-Ветрен започнаха в началото на май и се очаква да приключат в средата на юни. Движението е затруднено, често се образуват тапи, особено в пиковите часове. Шофирайте внимателни, когато преминавате по този участък.

https://www.blitz.bg
 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.05 секунди