изпрати публикация  :  календар  :  търсене  :  статистика  :  Архив  :  Има ли Дядо Коледа?  :  Интернет връзки  :  Polls  
    НДТ, Добрич, България Албена - Oasis for Holidays   По-добрият вестник на Добричка област
NDT Newspaper, Dobrich, Bulgaria
    
 Добре дошли в НДТ, Добрич, България
 2024-04-20 @ 20:25 EEST
ВИКТОРИЯ СИМЕОНОВА ОТ ДОБРИЧ Е НОСИТЕЛ НА ТАЗГОДИШНАТА НАГРАДА НА ФОНДАЦИЯ „РАДОСТИНА КОНСТАНТИНОВА“    
НовиниФондация „Радостина Константинова“ е създадена на 11 май 2011 година – рождения ден на Радостина Константинова – от близки и колеги на журналистката, една от основателките на Пресгрупа „168 часа“ и вестниците „168 часа“, „24 часа“, „Монитор“ и „Политика“. Основната цел на фондацията е да насърчава обективната разследваща журналистика в България, като подпомага журналисти от всички медии, избрали този труден жанр.




Фондацията учредява стипендии за професионално обучение и специализация на млади разследващи журналисти в най-добрите световни електронни и печатни медии, с които поддържа контакт.
Фондацията учредява и награда за разследваща журналистика, с която  отличава веднъж годишно журналист или журналистически екип за висок професионализъм, обективност и безпристрастност, ефективност и обществена значимост на публикацията или предаването.
Тази година фондацията ще връчи за седми пореден път своите отличия. Като млад журналист е отличена Виктория Симеонова. Талантливото момиче е от Добрич, тя е студентка по журналистика и вече е популярна с репортажите си в предаването „Господари на ефира“. Вики е възпитаничка на Езикова гимназия „Гео Милев“ в Добрич. Заради впечатляващите си постижения в науката и изкуствата тя от години е стипендиантка на дамски клуб „Майчина грижа“. Журналистиката от години е нейна мечта, която момичето очевидно постига успешно. В престижната надпревара на Фондация „Радостина Константинова“  работата на Виктория в сферата на разследващата журналистика очевидно е впечатлила комисията с председател Люба Ризова. 
Наградите ще бъдат връчени тази вечер в Гранд хотел „София“. Ние от НДТ честитим наградата на Вики – с пожелание да бъде здрава и да покори всички журналистически върхове! НДТ

Участвайте във ФБ групата ВИЖДАМ ТЕ КАТ - БЪЛГАРИЯ


 


Сходни връзки


Stats
 Copyright ©2000 - 2003 © 2024 НДТ, Добрич, България
 Всички права запазени.
Powered By Geeklog 
Страницата е генерирана за 0.06 секунди